Alla inlägg den 5 augusti 2010

Av Anette - 5 augusti 2010 10:07

i den senaste inlägget skrev jag att våra hundar mår toppenbra, veckan efter började det med att Wilma visade smärta vid beröring, Vi for iväg till vår vetr. i Våxtorp, Där de fick ta en röntgen på ryggen, röntgen visade två kotor som satt ihopa, fick utskrivit smärtstillande inflamationshämmande medicin. Veckan efter  på en fredag,var det dax igen för nästa hund (Nova) att besöka vetr. i Våxtorp. Nova hade nyss löpt och det slutade liksom inte, hon hade en del flytningar,

Ett ultraljud togs på livmoder och äggstockar, ultraljudet visade att det fanns en cycta på äggstocken, jag fick lämna Nova för operation, rådgjorde med vetr. först eftersom att Nova är tolv år fylda och ingen unghund längre, Nova har kommit hem igen. och vi tackar vetr, i Våxtorp som gav sig tid och ringde oss flera gånger under helgen för underätta oss om att Nova mådde bra.Wilma har blivit mycket bättre efter medicineringen, glad och pigg som vanligt.

Nu har det gått fem veckor och vi vet fortfarande inte om Agnes är dräktig, enligt foderägarna visar hon vssa tecken på att vara dräktig, men hon kan oxå vara skendräktig, så vi väntar och ser någon vecka framåt.

Candy, våran andra fodertik har kommit i löp och väntas paras inom kort, vilken hane det blir till henne återstår och se, ett par kavaljerer har vi sett ut, sen får vi jämföra linjerna, mm. vem den tilltänkta kavaljeren blir kommer  att sättas in på hemsidan snart.

Vidare har vi ändrat om bland våra länkar på hemsidan,Vi har valt och lägga en länk till SSHK hemsida.

De länkar som vi valt och sätta in på vår hemsida är de länkar som av någon anledning inte är medlemmar i SSHK eller har någon annan hundras, samt lite andra blandade länkar.

Fler länkar sätts in efter hand.


Ha en bra Torsdag


Anette/Stefan

Ovido - Quiz & Flashcards