Alla inlägg den 11 juni 2011

Av Anette - 11 juni 2011 13:45

 Äntligen  kom B-kullen, födda  den 30/5, Kom de fyra, tre hanar och en tik.Alla är vältecknade. 

Hane Nr: 1 vägde vid födseln, 738g, en stor kille som fick lite hjälp på traven att komma ut, hane Nr: 2 vägde: 623g, sen kom tiken, hon vägde: 648g, och till sist kom en gosse till, han vägde: 633g.

Candy födde alla själv, och hon är en superduktig mamma, hon pysslar om de små.

Nu börjar de så smått och öppna ögonen och de börjar så smått och röra på sig mer och mer, Nya bilder på de små sätts in varje vecka på hemsidan under fliken kullar.


I morgon ska Debbie och jag på ännu en Inoff utställning i Höganäs, det var länge sen sist, men nu så börjar vi komma igång igen, vidare är Debbie anmäld till Tvååker och eventuellt blir det både Sofiero och Ronneby.

sen några nyheter Rallylydnaden ska bli officiel och då tänkte jag börja tävla med Wilma igen, ska bli så kul, tränar ibland med henne på hemmaplan och inte har hon glömt hur man gör inte.


Förra helgen var candys matte och husse på besök, ( candy är på foder) Vi hade en underbar kväll, med mat och dryck, visst hade vi det trevligt! det gör vi om snart igen.  vi tackar så mycket för chokladasken och hundarna gillade godisbenen de fick.


Ha en bra helg


Anette




Ovido - Quiz & Flashcards