Direktlänk till inlägg 14 januari 2011

MY DOG INTERNATIONELLA UTSTÄLLNING, GÖTEBORG 8/1-9/1-11

Av Anette - 14 januari 2011 13:18

Debbie och jag tog tåget till GB, Debbie var suveränt duktig hon har ju aldrig åkt tåg förut och aldrig varit i en storstad, väl på hotellet fick vi ett jättefint rum, dubbelsäng, det var bara till att bre ut sig, gratis internet som ingick i kostnaden för rummet och ett välfyllt kylskåp och givetvis fanns det tv.

När vi installerat oss på rummet bar det iväg till Mässan, där mötte vi upp Debbies uppfödare Trude, hon hade åkt långt (11tim, bilfärd från Oslo bor hon)

Vi bekantade oss med Debbies syster Dorthe och Debbies mamma Calea.Jag har enbart sett Calea och Dorthea på foto, så det var jättekul och få träffa dem.

kennel Nellyvill´s hade vunnit i upfödarklassen så de skulle vara med i finalringen, Fyra kvinnor, duktiga handlers, Trude, Mona, Wencke och Felisia äntrade finalringen, superflott, de kom på femte plats, Grattis!

Sen var det dax för Debbie och mig och vandra tillbaka till hotellet för kvällsmat och förberedelse för morgondagens debut i jkl.

jag steg upp tidigt, ja jag sov nog inte så mycket, kom till Mässan ca:07.30.

Vi 11 tiden var det dax för Debbie att gå in i ringen, Handler var Mona, en mycket duktig handler! Det var 9st.juniorer i klassen och det gick jättebra för Debbie hon placerade sig som 1 jkl  och 3 jkk med HP, Debbies syster placerade sig som 1 jkl och 5 jkk.

1:1 kom Kronblommas Kleopatra och 1:2 kom Berntiers Quest For Gold, Bernerlyans Carmenzita placerade sig på 1:5 plats, Grattis till er!

Jättekul och jag är jätteglad för att Debbie och Dorthea placerade sig, det var debut för båda tjejerna på Int. utställning och de var yngst i klassen endast 9 mån.

Debbbies mamma Apoletano´s Calea Ce´st Moi, plaserade 1ökl 3ökk, grattis, och Lordchamp Fago kom på 1 ökl 5 ökl. Grattis även till er!

Hur det gick i de andra klasserna och vem som placerade sig etta , har jag ingen riktig koll på. om man är intreserade kan man titta in på SSHK hemsida och se resultaten där.

Sen var det dax och ta farväl av Trude och hennes underbara hundar, och ge sig iväg hemåt, en bit att gå till stationen men när man väl är på tåget tar det knappt 1 1/2 timme sen är man åter hemma, Debbie hon var supertrött och sov sen mestadels hela kvällen.

Tog en del bilder på Mässan i GB

Bilder kommer under helgen.


hH en bra fredagkväll.

Anette

 
 
Rosie & Harry

Rosie & Harry

22 januari 2011 19:35

GRATTIS rolgit att det går bra får er:)

Kjamisar

http://bearclaw.bloggplatsen.se

 
Marianne

Marianne

7 februari 2011 12:02

Roligt att det gick så bra för er i GB. Ibland är det mysigt att bo på hotell.
ha det gott. kram

http://www.ekoxenskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anette - 8 maj 2012 12:14

jaha då var det röntgat, och Debbie var tyvärr inte dräktig denna gång   Men som man säger, det går fler tåg.    Vi provar igen på kommande löp, samma kombination. Ni som vill stå kvar på kommande valpar efter Debbie/Watson, får maila eller rin...

Av Anette - 16 april 2012 14:50

Så nu har Monowi Calypso Coffee ( Calle ) fått sin första vacinationspruta, chipp och blivit besiktad, allting var ok med den lille, inget navelbrock och ingen svansknick. På fredag flyttar han till sin nya familj i Skåne, blir lite tomt men så är de...

Av Anette - 26 mars 2012 10:39

Jaha då har Debbie och jag varit en tur till Skåne igen, denna gång var det daxs för utställningen Int. i Malmö. En lång väntan blev det, En av Candys valpar ut B-kullen ställdes oxå, blev väl inte det bästa reultatet, men domaren var hård men myck...

Av Anette - 15 mars 2012 10:51

Havika´s Deborah C´est  Moi   ( Debbie ) kom i löp lite tidigare än väntat. Så förra helgen drog Debbie och jag ner till Skåne och träffade den förtjusande, snygga Doremis Watson Brad.   Watson är en superduktig gentleman, Debbie blev nog kär, det sk...

Av Anette - 24 februari 2012 02:48

Ojj det var länge sen som jag skrev något i bloggen.Men varför skriva bara för skrivandets skull. Monowi Adorable Sweet Cindy ( Candy ) parades i december, med den snygga hanen Pregestas Björne Björnbuse. Vi valde att inte ta något ultraljud, uta...

Ovido - Quiz & Flashcards