Alla inlägg den 6 juni 2010

Av Anette - 6 juni 2010 15:50

jaha då har vi tävlat igen, Det var ett tag sen. Det var endast nybörjarklass denna gång, så vi var inte så många som tävlade endast 11 st. I nybörklassen, har man alltid hundarna i koppel, och det var ett tag sen som Wilma och jag har tränat med koppel, men det kan man inte skylla på, så det gick som det gick vi blev inte godskända denna gång i heller, Wilma var inte på hugget, hon tittade på allt annat och ville inte alls var med denna gång, värmen eller! ja det var ju ganska så varmt denna dag, Men vi tar nya tag, någon gång ska det gå vägen, Vi har haft avslutning i Rallylydnadskursen; fortsättningskursen, så jag får fundara på  om jag ska gå samma kurs igen typ blandat fortsättning/Elit kursen, får se,  jag får ju snart hem min nya valp och då är det tänkt att gå lite kurser med henne.

Vi har varit och hälsat på Monowi Amacing Grace Kelly (Agnes) vi passade på och ta några nya bilder på henne. Hon har växt upp till en riktigt snygging och hon är väldigt lik sin mamma Wilma. Så de sätts in här i bloggen, och vi kommer att starta upp en ny hemsida, den kommer att bli klar i början på Julimånad.

Just nu har vu fullt upp med skolavslutning.

Som sagt nu kommer snart vår nya valp och vi längtar så efter henne, hennes namn är Deborah, snyggt eller, ja det tycker i varje fall vi, vad vi kommer att kalla henne för inte riktigt bestämmt ännu, men det lutar åt Debbie.

   

Monowi Amacing Grace Kelly (Agnes) 

Monowi Amacing Grace Kelly (Agnes) 

    

Swissmade Ärbara Ällinor (Wilma)


Ha en skön söndag!

Anette

Ovido - Quiz & Flashcards