Alla inlägg den 24 maj 2010

Av Anette - 24 maj 2010 13:37

Helgen har varit underbar, Gick in och tittade på hunddatan i lördags, för att se om kanske Agnes resultat hade kommit in, och de hade det Agnes är friröntgad  HD B blev det och armbågarna visste vi sen innan att det var ok. Det vi tycker är mycket märkligt det är att vetr sa att det inte hade blivit bättre sen sist hon röntgades i oktober. Lite märkligt hade det HD resultatet skickats in hade hon varit fri i oktober, nu blev det en fördröjning (7mån) och en kostnad till. Ja jag vet att  vetr inte får säga resultatet, Det har jag hört flera gånger, Den ena gången säger de, att det ser bra ut, oxå blir det så fel, Men att de säger att det inte är bra och sen är det ett bra resultat , ja jag vet inte vad jag ska säga om det. det är ju i slutändan vetr. på Skk som bedömmer.

Klart vi är superglada, Våran lilla så kallad A-kull kan vi nog kalla MIRAKELKULLEN!

Det är en MIrakelkull. Med en tik som inte visste riktigt hur hon skulle bete sig och ingen hängning blev det och ett snitt ovanpå det, och där vetr. gör en missbedöminng och steriliserar tiken. Så visst är det en MIRAKELKULL!

Nu ska vi se oss om efter ett par lämpliga kavaljerer till tjejerna Candy och Agnes, de fyller två år i julimånad och Agnes är först ut hon kommer i löp under Augustimånad.


Tack Rosmarie och Harry för lånet av Fabbe (det blev ju ett toppenreultat)

Och tack till Marianne för all hjälp.


Ha en bra måndag


Anette/Stefan


PS!  om ca: 4 veckor kommer lilltjejen hem, och vi längtar  såå efter henne, hoppas jag får lite bilder i veckan.Då sätt de in här i bloggen.

Ovido - Quiz & Flashcards