Alla inlägg den 24 februari 2010

Av Anette - 24 februari 2010 13:47

Nu var det ett tag sen som vi skrev i bloggen, ibland så hinner man inte, Vi har fått massor med snö ca: 1 meter, så helgen tillbringade sambon och sonen med att skotta bort all snö på uppfarten, trädgården och altantaket.Själv tillbringade jag den mesta tiden i sängen, jag jobbar enbart nätter och jobbade förra helgen.

Ett glatt besked är att tiken är dräktig, där vi tingat valp ifrån, så nu hoppas vi att allt går bra och att det blir många valpar.

I nästa vecka börjar fortsättningskursen i Rallylydnad, det ska bli så kul och komma igång igen.

har tittat igenom vår hemsida och ser att det saknas en del uppgifter som valpkullar och information om oss, telenummer, adress mm. Informationen om Chica är inte kvar, då vi plockade bort den då hon flyttade, men nu när hon är tillbaka så ska vi lägga till henne bland våra hundar. Ska se om vi kan uppdatera i helgen, jag har lite problem med att göra det själv, så jag får be sambon, sonen om hjälp.


Tittade in på SSHK -sida och såg att det var 40  bernerkullar på gång, Ojj det var många. Alla bernerkullar skrivs inte in på SSHK- sida, Så det är säkert fler kullar på gång.


NU så ska jag titta igenom bilderna från gårdagen och sätta in dem i bloggen.


Ha en bra onsdag!


Anette
















                    

Ovido - Quiz & Flashcards