Alla inlägg den 19 juli 2009

Av Anette - 19 juli 2009 18:56

Jaha nu var det slut på ledigheten alltså semestern,men slut på ledigheten är det inte riktigt ännu, jag har min lediga vecka och börjar inte arbeta förrän nästkommande vecka, Vi har hunnit med en hel del , bland annat har jag varit och tränat rallylydnad på SBK  med Wilma det går bra, har sett några rallylydnadstävlingar som jag tänkt anmäla till, någon utställning kanske det oxå blir framöver vi får se.

Vi har varit i Tvååker 11/7,  Wilmas dotter Adorable Sweet Cindy  (Candy)skulle göra debut i ringen, hon har i för sej blivit stäld en gång tidigare men det var i valpklass 4mån och inomhus.

Sussi och Candy hade tränat på hemmavid och det hade gått bra, Candy skötte sig bra på utställningen lite blyg var hon nog, många hundar och många människor, men det gick bra tyckte vi. Domaren tyckte att candy ställdes i för högt hull och resultatet blev en två (blått band ) men vi är jättenöjda , till hösten blir det mer ringträning. lite bilder från utställningsdagen  samt bilder från besöket hos candy och hennes familj kommer här.

Ha en bra

Söndagkväll

Anette


Ovido - Quiz & Flashcards